Malin Gramer

Stökig kväll och bra present(?)

  

Vi hade planerat den här kvällen sjukt länge. Vi skulle ha en hemma-middag UTAN barn. den skulle gå i Tequilans tecken (så att jag lungt invaggades i det Mexikanska klimatet) Alltså fatta en fest med oss tjejer och våra snubbar och inga avkommor. Vi tänkte fira! Fira att Jessica har fyllt år, att jag drar till Mexiko (kanske inte fira men ni fattar…) och att jag snart fyller år. 

Nu blev det inte som vi tänkt oss eftersom Jessicas barn blev tok-magsjuka så hennes man Marcus fick stanna hemma med dom medan vi andra käkade/drack middag på Un Poco bar (fantastiskt Italiensk mat). Jag tror visserligen att Mackan idag är rätt böjd över att han ”slapp” hänga med oss igår. Vi beställde som vanligt in en massa små rätter och åt alldeles för mycket. Jag älskar deras tryffel risotto och tryffel mac’n cheese. Nom nom.

   

   

Martinis:en var Döööööörrrty och många. 

  

Mitt fina inslagna paket! Som innehöll en väldigt personlig tröja…

  

Visst är den fin!

…Och här kommer baksidan!

  

Nä tjejer jag lovar, jag glömmer er aldrig och jag lovar att bära den (nästan) varje dag i Maxiko.

Puss

Förövrigt så blev det väldigt hetska diskussioner och jävligt högljutt och stökigt och vid ett tillfälle tror jag att Paulina försökte stjäla ett av drinkglasen genom att stoppa ner det i Jessicas handväska precis när servitören tittade på! Senare ”avslöjade” också Jessica saker (?) för min pojkvän medan jag var på toaletten och när jag kom tillbaka så skrattade hon och Paulina sina värsta döööörrrrty martini skratt och under hysteriskt fnissande försköte dom få fram att jag minsann inte skulle få ligga ikväll, eller någonsin igen, för den delen, för dom hade minsann avslöjat ”schhaaaaker”…ohhhh herregud! Efter det blev det sorti för hela gänget.  En toppenkväll, men jag tror att vi är portade från restaurangen. 

P.s Jessicas avslöjanden var väldigt oskyldiga och min snubbe fattade inte riktigt vad Jessica yrade om så allt är som det ska! 

   

 

Drink med chili och ingefära som Paulina lapar i sig. Riktigt ”rivig” (drinken alltså) 

Döööörrrty Mama med en dööörty Martini!  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jonna

    Hej Malin, jag tycker du är så himla vacker! Vad har dina kompisar för instagram, kan man följa dem? Love u

  2. Jessica

    Herregud älskade du vad trevligt vi hade det. Glad att Calle inte förstod något, knappt så jag gjorde det…

    1. Paulina

      Jag lan uppdatera er om ni vill? Superhärlig kväll som vanligt och självdör lite av att det dröjer till juni för nästa. Puss på er