Malin Gramer

Paulina kan ta sitt ”mardrömsdygn” och stoppa upp någonstans…

 

 AV JESSICA: Allvarlig Paulina, du kan ta ditt ”mardrömsdygn” och skyffla upp det där solens strålar sällan skiner. 

Nu har jag haft influensa i över en vecka, jag har vart på Huddinge sjukhus infektioscentral och taffsat på läkare samtidigt som jag lämnat säkert en halvliter blod som ska granskas. Jag har febrig sprungit omkring som någon form av mjukbyxbeklädd butler och servat mina barn då dom avkrävt min fulla uppmärksamhet. I allt detta har jag även jobbat då jag veckan innan jag var sjuk var i Thailand så det fanns en del att göra om man säger så. I natt har mannen legat i Dogges säng och först blivit kissad på och efter nattens första sängbyte så blev han kort och gott sagt bajsad på också.Avsaknaden av fler sängar och sovrum i vårt hus (note to self, måste köpa större hus) gjorde att mannen och Dogge helt enkelt fick ställa sig och tvätta madrass och byta sängkläder mitt i natten. Jag själv låg i ett annat sovrum med Ozzy och blev kräkt på. I morse satt jag och mös med Dogge som precis trots allt skulle iväg till dagis då han enkelt och simpelt spydde ner sig själv, soffan och bitvis även mig. Att ta av en två-åring en nedspydd pyjamaströja utan att få maginnehållet att bli en del av två-åringens ansikte och hår går typ att jämföra med att försöka smyga förbi en lejonflock iklädd en köttkappa utan att bli uppäten – dvs det går inte. 

Hela veckan har jag känt när barnen vart sjuka att ”bra bra då är barnen friska till helgen då farfar ska vara barnvakt” Jag och mannen ska nämligen ha middag hemma i morgon med mina bästa vänner Malin och Paulina med respektive, vi som sällan träffas utan barn och nu hade vi alla pusslat ihop barnvakter och fokus stod på mat och sprit – hej då barnvakt, hej då middag, hej då mat & spritorgie. 

Så jag undrar Paulina; En jämförelse; influensa, febriga barn, en nerbajsad pappa, två nerkissade/bajsade sängar, en nerkräkt mamma, en nerkräkt soffa och två små barn som levererar allt äckligt ovan. Vad är en liten mask i stjärtis på lilltjejen när allt kommer omkring? 

Jag ber nu till högre makter att jag inte blir drabbad av barnens åkommor. Funderar på att man borde kunna döda bacillerna med sprit, det är ju trots allt fredag och tittar man på klockan upp och ned så är ju klockan strax efter halv fem! 

//Jessica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.