Malin Gramer

Dagen efter Finest Awards!



AV: EVELINA 

Idag har jag bara myst omkring i min mjuka gosiga Acqua Limone tröja, hade faktiskt sminkat i ordning mig för en fika på stan men fastnade i telefon istället med min vän Fanny som  också är makeupartist. Det var så längesen vi hördes så det blev ett långt härligt samtal. 



Igår var jag och Malin på Finest Awards och minglade runt tillsammans med alla inbjudna. Det var en väldigt trevlig kväll!  De flesta bilderna har Malin på hennes kamera, så själv har jag bara några ynka suddiga mobilbilder. 

Klockan strax innan 15 igår skickade Malin ett sms att hon glömt säga till mig om att man skulle ha grönt inslag i sin outfit!! Omg! Då ska jag tillägga att jag hade köpt ett par supersnygga byxor från Mango, i marinblått!!! 

Så det blev bara att åka hem och hoppas på att jag hade något annat med mig i packningen. Som tur var hade jag ett par färgstarka byxor- med gröna inslag, så det fick bli att byta brallor helt enkelt. Toppen (River Island) och blusen (Hm) samt örhängena (Hm) funkade även till dessa byxor. De nya från Mango får vänta tills ikväll kanske? 



Vi fick även tid att dricka lite vin med dessa pinglor, Jasse och Saga från förra säsongen av PH. 


Ikväll blir det att äta middag tillsammans med Ruben, kommer inte ihåg exakt vad resturangen heter- men något asiatiskt.

Puss på er!  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.