Malin Gramer

Bilder från Finest Awards

  

Igår var det Finest Awards, där det delades ut priser för en massa bloggar. Bästa Aina vann i två kategorier!!! Sååå skoj! Grattis din tokfralla. Hon vann både i kategorin årets nykomling och för ”årets podcast” tillsammans med Thobias! Grattis till er båda.

  

Thobias innan prisutdelningen! 

  

Här kommer lite kuriosa:  Johan I ”Det vet du” är min fantastiska tandläkares son så i flera år har jag fått följa Johan och ”Det vet du” karriär, så igår gick Johan runt och typ pratade om mig som ”pappas patient” mouhaha… Vafaaaan P A T I E N T ….haha BTW min tandläkare är världens bästa! 

  

Ni som tittade på ”Jagad av hundar” känner säkert igen den här stjärnan! Niklas Thuresson. Han var inte riktigt lika kaxig i den Litauiska skräckskogen… (Ett av mina favorit klipp är när han står i skogen och är sjukt freak:t out, vilket är förståligt!!!)

  

Härliga Saaaaaga! (Skickade den här bilden någon gång i natt till min kära kompis Pontus, som är lite svag för Saga).

  

Madeleine Pettersson och Tobias Bader. (Madeleine hade gjort sin klänning, jag säger bara WOW!)

  

Evelina och AK hängandes vid baren (i väntan på en drink). 

 

Härliga Kristian! Fick också träffa Kristians gulliga flickvän! Så kul!

  

Adam, Jasse, saga och jag. 

  

André hittade en Multi-Gyn actigel… Vet inte riktiga vad han hade för förhoppningar om att denna lilla påse kunde göra…

  

Minns ni Emelie Dahls som var med i (min) första Paradise säsongen? Hon jobbar med musik och ska släppa ny singel nu om några veckor! Så roligt det ser jag fram emot!

  

 

Varför ska man alltid gå så förbaskat ont i fötterna av att gå på fest (enbart festens fel och sbsolut I N T E skornas) på bilden ovanför försöker vi le och låtsas stt allt är ”fine” på bilden under så ser man både att Ellen, jag och Eve har så ont i fötterna att vi typ är redo att amputera dom!

  

Grym kväll! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.