Malin Gramer

Brudklänning säljes

  AV: PAULINA

En av dem bästa dagarna, kanske t o m den bästa dagen i mitt liv var den 9 juni 2012. Det var då jag blev en fru och mannen sa ja när prästen frågade om han ville ha mig. Jag skulle inte vilja ändra på något denna dag och det är en fantastisk känsla. Jo fresten, jag tycker det är synd att nyfunna vänner som vi lärt känna efter denna dag inte var där, men annars strålade hela dagen.

Häromdagen rensade vi ut saker och jag stötte på min brudklänning. Den är helt fantastisk och det var ett sant nöje att bära den. Men nu hänger den ju bara där, alldeles ensam i en klädkammare och det är faktskt sorgligt på ett sådant fantastiskt plagg.  Fast jag har en känsla av att om jag drog på mig min brudklänning till nästa AW eller söndagsmiddag skulle antagligen folk tycka att jag var galen. Dessutom är jag ganska säker på att den är för trång. Av dessa anledningar har jag bestämt mig för att sälja den till någon lyllans kvinna som går i giftastankar. 

   Klänningen är av märket La Sposa och inköpt på Milagro på Östermalm. Kjolen var från början trumpetformad men syddes upp till en något mer V formad modell.

     Den består av flera lager tyll och spets. Färg på bandet går att byta ut. Och släpet att ta upp när man vill dansa eller helt enkelt blir för full för ett släp.

   Denna dag vägde jag ca 60 kg och var 167 cm lång och bar inga högklackade skor. Skulle säga att klänningen är en liten 38 eller större 36. Om någon är intresserad är det bara att höra av er till mig så berättar jag mer.  

 5500 kr kommer jag annonsera ut den för. Intresserade kan maila mig på [email protected]

Kram Paulina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.