Malin Gramer

Jag e så avundsjuk …

AV: PAULINA

Vissa dagar är jag sådär lite extra kär i min man. Idag är en sådan dag, när jag liksom gått omkring hela dagen och längtat efter ett tillfälle då det bara är han och jag. Den stunden infinner sig inte än på några timmar så jag fortsätter se fram emot det. Först ska barnen ha sitt och dem anföll mannen skoningslöst så fort han klev in genom dörren denna fredag kväll. 

Eftersom barnen ratar mig är det tur att min vän Pernilla är här. Hon har levererat två kristalllampor till vår hall och i gengäld ätit suschi med oss och nu medans mannen nattar kidsen kollar vi Vampire Diaries säsong 1. Jag har redan sett den men har inget emot att se den igen och igen och igen. Jag menar har ni sett dessa varelser?

Jag borde egentligen inte kolla in sådana serier i nuläget då jag hamnat i någon form av åldersnoja. Mentalt skulle jag antagligen må bättre av att titta på Pantertanter eller Rederiet där människorna ser verkliga och normala ut. Men istället matar jag mig med unga, paranormala och overkligt snygga människor. Toppen!

Hursomhelst tror jag att min åldersnoja är övergående och jag gissar att jag kommer vara tillfreds någonstans när jag är mellan 45-50 år? Dvs om jag ser ut som jag gör idag, om 10 år borde det ju kännas okej!

Trevlig fredag! / Paulina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.