Malin Gramer

Gårdagens träningspass på UCSP

AV JESSICA: Gårdagens SomaMove på gymmet igår var fantastiskt. Jag och Malin, tillsammans med 3 andra tappra körde passet SomaMove med Frida. SomaMove är Dynamisk atletisk helkroppsträning, men kan lättare beskrivas som technoyoga. Man står i lejonets position och man gör indiska utsträckningar (kan ha hetat något betydligt annat, men jag hade full fokus på att andas normalt och slicka bort mina svettdroppar från mina läppar

Jag har överlagt med mig själv och min man och vi har kommit fram till att det är en win-win att jag Borde göra slut med Nordic Wellnes och starta ett förhållande med detta gym . Bara grejen att köra detta pass med endast 5 personer, där Frida som hade passet både har och tar sig tiden att korrigera och gratulera var gång du utför övningen korrekt. Detaljer som doftljus och draperiet får mitt tjejhjärta att bulta ömt.


Strax är det en lättare aw på jobbet, därefter ska jag träffa några stjärnor på stan en snabbis innan jag glider hem och leker fredagsmys med min underbara familj. I och med att min PT sagt till mig att jag ikväll och i morgon får förlusta mig i kolhydrater och socker så finner man både tacos och nutella i min matkasse. 

Odiladi vilken dag / Jessica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.