Malin Gramer

Bang Bang i shot you down

AV: PAULINA 

Idag har jag varit i Göteborg och jobbat ihop med min kollega Ylva. Vi har irrat runt mellan möten och luncher, druckit sjuka mängder kaffe och i högklackat och med hjälp av kart appen i iphonen letat oss fram mellan gator och torg. Vi kan konstatera att den appen inte fungerar i Göteborg, men lyckligtvis har vi hållit tidsschemat och kommit i tid till alla våra möten.

Vi var även i tid till 16:00 planet som tog oss hem till Bromma igen. 

Det sista vi sa till varandra när vi skulle hoppa in i våra respektive bilar, var. Skönt, lär ju inte vara så mycket trafik idag iallafall, med tanke på sportlovet. Strax efter ringer jag mannen från bilen och meddelar glatt att jag landat och snart är hemma hos honom och barnen.

Så fel jag hade.

Att stockholmare reser bort under sportlovet är en lögn. Att ta mig från Bromma upp till Alvik tog 40 min. 

Alltså bilköer väcker ondskan i mig. Ja Köer, dåliga bilförare, folk som ligger under tillåtna hastigheten, digitala hastighetsskyltar och dem som tränger sig, japp dessa väcker en rabiat crazy slita håret sida i mig och jag vill bara plocka fram en ”gun” och skjuta dem rakt av. Bang Bang.. 

Alltså nu skulle jag förstås inte begå våldsbrott och jag äger ingen pistol, om inte 11 åringens leksaksvapen som jag eventuellt har betalat räknas som min? Men fan ta dessa bilförare som anser att de har mer bråttom än jag, eller att min tid inte är lika viktig som deras? Hur kan någon tro att jag gladeligen står i höger körfält fast den har längst kö och sen tro att jag tänker släppa in någon från vänster som av en händelse kommer på att han ska svänga höger helt plötsligt. Går inte på den. Glöm det. Icke!!

Jag släpper inte in någon som tycker att deras tid är viktigare än min. Visst jag har gått fingret nån gång men i gengäld har jag kastat en låtsashandgranat på deras bil och då känns det bättre. 

Drygt en timme och en helljusblink för att få en trögkörare i fel körfält att flytta på sig senare, kom jag hem till demhär. 

Så till er som tänker tränga er före mig i trafiken vill jag bara säga, gör inte det, min bil är svart, på regskylten står det något med P och X och jag vill hem till min familj minst lika mycket som ni.

Tack! Kram Paulina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.