Malin Gramer

Skimmad

(null)
Ja kära vänner, det här är alltså mitt bankkort. Eller det VAR mitt enda kort.
Jag har inte varit med i lyxfällan eller förköpt mig på en massa härliga lyxprylar som dyra handväskor eller resor.
Nej jag har bara handlat på ”fel” ställe och tyvärr så vet jag inte ens vilket ställe det rör sig om. I morse fick jag det här mejlet från min bank…
(null)

Min första reaktion var typ att skrika VA i HELA J* VLA H*LVETE, riva mitt hår och kasta saker om kring mig (nu gjorde jag inte detta eftersom att jag är en vuxen och ganska sansad person, men personen i mitt huvud gjorde alla dom där grejerna).

Så nu sitter jag här utan kort och är lite sur över att nån idiot har försökt att skimma mig. MEN väldigt glad över att inga pengar har försvunnit från mitt konto.
Men jag är lite nervös över att jag inte ska få mitt nya kort innan fredag, jag skulle liksom behöva det eftersom jag drar till fjällen i helgen. Åh suck!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin Gramer

    Hej Anna. Tack! Jag vet det löser sig och som tur är så har jag vänner och min mamma som kan hjälp mig. Men jag blir verkligen frustrerad (hade fått panik om det hade varit jul så som du råkade ut för).
    Kram

  2. Malin Gramer

    Hej Anna. Tack! Jag vet det löser sig och som tur är har jag vänner och min mamma som kan hjälp mig. Men jag blir verkligen frustrerad (hade fått panik om det hade varit jul så som du råkade ut för).
    Kram

  3. Anna

    Hej Malin
    Jag vet hur frustrerande det är att bli skimmad. Mitt kort blev skimmat för två PR sen och detta mitt i julhelgen och jag hade inte köpt en enda julklapp än. PANIK! MEN det finns lösningar på allt 🙂 sätt över pengar till en kompis/mamma/ din man ja någon du litar på o be den personen ta ut pengar åt dig eller betala åt dig- tadaa pengar igen 🙂 hoppas det löser sig för dig!
    Kram