Malin Gramer

Dag 15

AV JESSICA: dagens start: blåbärsmoothie med kvarg, chiafrön och kokosolja. Grymt gott för både smaklökar och kropp. I helgen har det fan vart tufft att köra min kolhydrat och socker-no-no. Speciellt i lördags då Malin och Pontus spontant kom över och frossade i hemmagjorda hamburgare och rödvin. Intog min hamburgare med salladsblad som bröd, rödvinet vann över mig och tvingade sig ned i min strupe.
Gjorde även finfina rotfruktschips som till en start såg väldigt lovande ut (I know, rotfrukt är kolhydrat, men inte lika hardcore som pasta och bröd tänker jag. Gjorde dem även mest för att stajla, gick sådär)

(null)

Recept på rotfruktchips: skär rotfrukt 1 mm tunt, gärna med en mandolin. Jag som inte äger något sådant köksinstrument tog helt enkelt min vassaste kniv och kämpade mig igenom mina morötter, rödbetor och palsternacka.

Blanda chipsen med olja (OBS, dom ska vara separerade genom hela processen)
Släng ut ”slantarna” på en plåt med bakplåtspapper och låt dem vara inne i ugnen mellan 20-40 minuter i 150 graders värme. Öppna luckan ibland för att släppa in lite fukt.

Slå på flingsalt, låt svalna – njut.
Det såg fantastiskt ut från början och slutade i något som ser ut som små skalbaggar som lagt sig ned på rygg, torkat och dött. Men smaken var outstanding!

(null)

(null)

(null)

(null) (bild nedan är lånad av Malin, för mer bilder från kvällen spana in hennes blogg)

(null)

Senare idag; träning tillsammans med Malin och hennes PT.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.