Malin Gramer

Get the look!

IMG_7660.JPG AV: EVELINA

Här är Taylor från gårdagens jobb på Nelly. Skrev i förra blogginlägget att jag skulle lägga upp vilka makeup produkter jag använt på henne.

IMG_7626.JPG
Primer: mattande från Makiash
Foundation: YSL, teint resist (oil-free)
Consealer: Helena Rubinstein (u. ögon)
Highlight: Youngblood sundance (ljusa nyanserna) högst upp på kindbenen.

Ögonmakeup: cremeskugga på hela locket, Groundwork från Mac. Ljusare skuggor samt en varm brun från Youngblood, två olika 4skuggspaletter- Moulin Rouge och Timeless. Mörkare toner från Mac, en PRO skugga som heter Deep Damsion samt en ur deras ordinarie sortiment, Antiqued.

Mascara: Vattenfast volymmascara från Isadora, svart. Faktiskt min favorit när jag jobbar då man kan arbeta med den en stund. Torkar inte så snabbt, därav kanon vid jobb, men passar inte till mina egna fransar eftersom jag nästan alltid har bråttom och kladdar lätt ut den.

Eyeliner: waterproof eyeliner, Makiash i färgen Khol black. Fransmarkering (innanför den övre fransraden) med Waterproof eye pen, black. Innanför den undre fransraden har jag lagt med samma penna fast en mörkbrun nyans, detta för att det inte ska bli för hårt). Dessa pennor finns inte med på bilden.

Läppar- en ljus nude läppenna från Art deco, läppstift från Lipstick Queen i färgen i peachy nude. Sist avslutar jag med ett gloss från Isadora, moisturizing lip gloss i nyansen 45 tiger lily.

Shading vid kindben: PRO nyans från Mac i färgen taupe.
Rouge: Mac i färgen Buff (dessa två är ej med på bild).

IMG_7622-0.PNG

IMG_7624.PNG

Kram Evelina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.