Malin Gramer

Dagarna går fort!

IMG_7563.JPGAV: EVELINA

Det känns som att dagarna susar förbi mig!! Var så dålig att blogga förra veckan, och igår hittade flera fina bilder under dagarna för Nelly när jag kollade igenom mobilen.

På torsdagen så fick jag jobba tillsammans med Stina Rebelius som också jobbar som frilansande hår och makeup artist! Hon är så himla go på alla sätt och vis och grym på det hon gör, jag har alltid så kul tillsammans med henne och önskar att man jobbade ihop oftare! På den första bilden är det jag, Stina och modellen Camilla i baksätet. Där hade precis varit på ett rawfoodställe och ätit lunch. Kan erkänna att vi nästan dog av skratt under tiden vi tog denna bil-selfie… Många roliga/galna miner. Av typ ett 30 tal bilder så var det väl denna som blev funktionell för insta och blogg hahaha!

IMG_7562.JPG I fotostudion har jag alltid förberett några produkter som jag snabbt och enkelt kan bättra på med om så behövs. Ofta är det extra puder, läppar, consealer eller lite volym till håret som behövs. Krävs det mer fix så tar in modellen till makeuprummet där alla mina grejer står uppackade.

IMG_7412.JPG Vackra Camilla Forchammer från Danmark. Hon är bosatt i NY, men flygs in för att jobba för Nelly med jämna mellanrum.

Klockan är tidigt (05.50), skall åka till Borås nu, börjar kl 7! Har två modeller idag. Bilder kommer läggas upp och ska inte behöva ta nästan en vecka denna gång!

Ha en bra dag!
Kram Evelina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Duygu

    Hej jag heter Duygu Saygili vi söka som modell oss er Nelly vil jet jänta bil model Nelly gillar att fot mig sj och bli fota mitt hop vill bli model jag är nöjde med min kropp tro på mig sj tycker att jag kan var model oss er vill jet mycket bli model kan ni var snälla och ring mig mitt nr är 0701401166 tack som mycket. Hälsningar Duygu Saygili