Malin Gramer

Mer bilder från Luxe event!

IMG_7318.JPG Vilken fantastisk kväll jag hade i fredags när jag och Malin var bjudna till Luxe event som Felicia Geire och Jenny Hedman anordnade! En riktigt bra tjejkväll med massa vin, tävlingar, ansiktsbehandling, bubbelbad och härliga tjejer! Här kommer lite bilder från finest.se

IMG_7328.JPG Ett stort tack till Felicia och Jenny som anordnade denna härliga kväll!

IMG_7333.JPG

IMG_7329.JPG

IMG_7324.JPG Alla fick var sin mini-ansiktsbehandling på plats! Gissa om man fick fin lyster! Hudterapeuten Patricia (Patricia beautycare) var på plats och använde resultatgivande produkter från Murad. Måste börja gå regelbundet på behandlingar som jag gjorde förr….

IMG_7332.JPG Profukterna från Murad.

IMG_7331.JPG Givetvis blev det att bada bubbelpool, så skönt! Perfekt att smutta på ett (eller fler) glas rosevin!

IMG_7334.JPG

IMG_7326.JPG Gissa om man kände sig som ett barn på julafton när man såg alla grejer vi fick i den grymmaste goodiebagen ever!

IMG_7320.JPG Alla fick även en supermjuk badrock från Beach house!

IMG_7322.JPG Under kvällen skulle ett pris delas ut för bästa hashtaggen för eventet, alla kämpade för att få till bilden. Här posar Carolina Gynning vid bubbelpoolen.

IMG_7327.JPG När eventet närmade sig sitt slut så piffade vi upp oss med Youngbloods smink och gick vidare till Teatergrillen för lite mer vin…. Jag och hårstylist Therese Frieberg som också var med under kvällen var sugna på mer fest, vandrade vidare när alla kände att klockan var mycket.. Vi avslutade inte förrän vääääldigt sent… Och otroligt många skratt efteråt! Hade typ träningsvärk i magen morgonen därpå! Jag har sagt det flera gånger, men tusen tusen tack för en magisk kväll!!

Kram Evelina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.