Precis ätit en god frukost efter ett indoorwalkingpass på gymmet. Jag gjorde bananpannkakor, snabbt, nyttigt och gott!
Ingredienser:
3 st ägg
1 banan
1 dl hallon
Salt och kanel om så önskas
Jag mixtrar ägg och 3/4 delar av bananen ordentligt, i smeten lägger jag en gnutta salt (OBS- ta ej för mkt).
Rör om ordentligt så bananen är helt mosad. Använd gärna en stavmixer eller liknande.
Förbered en stekpanna med lite smör, stek som en vanlig pannkaka- jag föredrar när dom är tunna, för denna sats så blir det 2-3 pannkakor beroende på tjocklek. Innan jag vänder pannkakan ser jag till att den är ordentligt gräddad i botten, och passar på att strö över kanel på den ogräddade sidan innan vändningen. Vänd och stek även på andra sidan.
Skiva upp den sista biten banan och häll upp hallonen- väldigt gott vid sidan av bananpannkakorna. Mums mums!
Ha en toppendag!
Kram/ Evelina