Malin Gramer

Resultat av botox

IMG_6600.JPG Nu har det gått 5 dagar sedan jag var hos bästa Carina Gamborg på Art Clinic. Hon är bland annat kvinnan bakom mina läppar, så fantastiskt duktig på det hon gör!

IMG_6344.PNGDenna gången var det dock inte läpparna som skulle fixas, dom är bra som dom är tycker både jag och Carina- trots att det har gått över 1,5 sedan hon la i något senast. Då testade vi ett medel som heter Emervel, och som hållt kanonbra på mig! Har haft både Restylane och Juvederm, även dom har funkat fint- men Emervel är favoriten just nu. Vid besöket denna gång la hon botox för att få till ett lyft på mina bryn. Jag är lite sned i mig själv så ena ögonlocket (min högersida) har lite mer ”häng”. Men med hjälp av Carina så lägger hon botox så båda brynen höjs något, men att högern lyfts upp lite mer så det blir en mer balans. Fåfänga på högsta nivå, jag vet men trivs väldigt bra med denna behandling.

IMG_6299.JPG Något som jag tycker är viktigt och vill poängtera är att gå till någon som verkligen säger ifrån om det inte behövs göra något. Jag ser alldeles för många tjejer och killar som har alldeles för mycket botox och fillers. Blir så irriterad på utbildade personer som tar emot personer trots att det absolut inte skall läggas i mer.. Fy på er! Själv skickade jag bilder till Carina för några veckor sedan och ville ha hjälp redan då.. Men det fick jag inte då hon tyckte det behövde gå längre tid efter den förra behandlingen jag gjorde i augusti. Cred till henne även ifall jag hade panik för stunden haha! På bilden längst upp i inlägget är den övre bilden innan botoxen, och sen nedre idag, 5 dagar efter behandling.

IMG_6303.JPG Om ni har några fler frågor kring detta ämne så kommentera gärna!

Kram/ Evelina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tove

    Är kanske för gammal för att fatta detta. Men att titta in i dina ”första” ögon känns fint och intressant. Någon man vill prata med. De andra känns för mig bara kalla och konstiga. Tycker ni yngre på allvar att det är finare? Undrar i all välmening.

  2. S

    Du är iofs fin oavsett botox, men resultatet blev fint! Kan du göra ett inlägg om vad en behandling kostar och hur ofta du måste underhålla?