Malin Gramer

Frans, brynfärg och lite vax.

Och så blev det den 27e december. Nästan så jag längtat mer efter detta tillfälle än till den faktiska anledningen varför det var tid för piff, dvs den kommande utlandssemestern. Som jag skrev om i tidigare inlägg så krävs det en viss förberedelse inför en del av behandlingarna som Anna på Nacka Hudharmoni gjort idag. Ni vet typ känslan när man har på sig ett linne och glömt att raka sig under armarna, och nån står och vinkar och man själv lyfter hela armen å bah heeeej och ser att personen man vinkar till typ inte alls kollar dig i ögonen längre utan funderar över vad för djur som angripit din armhåla! Den känslan är i alla fall borta nu, med det kom glädjen att obehindrat strutta omkring i bikini utan att känna sig som en 70-tals-gulablend-rökandes-småbarnsmamma. Befrielse. Tror Mannen känner sig glad också. Men, till det bästa av allt enligt mig är att få fransar och bryn fixade. När jag är utomlands älskar jag att vara osminkad och då finns det inget bättre än att ha vart iväg och ordnat till detta hos någon som har koll på läget. Fick till en tid hos Anna idag trots att de egentligen inte hade öppet, god service på den, check! Hon blandade brynfärg så den skulle passa både min hudfärg och hår, älskart, check även på den! Och när jag låg där i min färg så gav hon mig en underbar handmassage…check!

IMG_4063.JPG

IMG_4065.JPG
Före/efter

IMG_4057.JPG

IMG_4055-0.JPG
Det är mitt tredje besök på Nacka Hudharmoni, känner mig alltid nöjd och glad då jag struttar hem lite lättare och lite snyggare. När jag kommer hem från Thailand ska jag även testa deras AHA/PHA ansiktsbehandling.
Bor du inte i närheten så kan jag rekommendera er att ta en liten omväg. Ni hittat Nacka Hudharmoni här, fråga efter Anna.

IMG_4051.JPG
Köpte även med mig produkter till Thailand, vägrar mer rynkor eller att dö hudcancerdöden så en dagkräm med högt solskydd är ett måste för mig. Sen vet jag att jag säkert kommer bränna sönder mig vid något tillfälle ändå, men det känns väldigt bra att i alla fall försöka vara en hälsosam förebild. Och pga detta väljer jag även att bara visa före/efter bilder på min frans och brynfärgning och inte min bikinivaxning.

IMG_4074.JPG
Nu tar jag min familj och mitt i princip osminkade fejs att firar julafton med min storebror och hans familj, som om 3 veckor i Thailand med dem inte är nog liksom. Vi kanske vill döda varandra redan på flygplanet…den som lever får se.

IMG_4082.JPG
//Jessica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Jessica

      Hej Annika, 350:- för färg av både bryn och fransar. Hon vaxade dem faktiskt vilket jag blev jättenöjd över, tycker det gör så himla ont att plocka brynen annars..