Malin Gramer

Jävla Malin Gramer alltså

Fyfaaen att läsa Malins blogginlägg idag. Glassa på eventresa i fjällen med vackra människor, dricka drinkar och leva la dolce vita. För en bakfull småbarnsmamma som arrat barnkalas idag vill jag bara säga; Malin, du kan fara och flyga, för jag har det inte heller så dåligt serrö:

Nacka, november 2014: Asså det är ett riktigt förjäkla glatt gäng som hänger här idag, och satan så skitbra vi har det, vi har liksom ta mig fan aldrig haft det bättre! Igår drack vi typ glüewine, ok egentligen var det glögg, men vaffan skit in skit ut som jag brukar säga! Men åH var skoj det var ändå, jag älskar Nacka SÅ inihelvete jävla mycket!!! På eftermiddagen var vi på afterski på Köket, alltså vi drack vin i vårt kök och lyssnade på Tomas Ledin, SÅ JÄVLA BRA ASSÅ!!!! På menyn stod tacos, öl och favvolistan på spotify samt ett väldigt improviserat inhopp från mig själv då jag drog av en spontangrowl! På kvällen var det baluns i sovrummet där vi hade vinterpremiär med nya duntäcken! Jag själv uppträdde för mannen och jag måste säga det själv att det var så grymt!

Fantastisk dag och kväll på alla sätt och vis. Idag är jag så trött och sliten!
MEN det vara bara att ta sig i kragen och anordna barnkalas och ikväll kör vi ännu en afterski i köket, tjoho klackarna i taket!

Lite pictures från gårdagens
After ski:

IMG_2493-2.JPG

IMG_2494-2.JPG

IMG_2491-1.JPG
Sjuuuuukt mys framför öppna elden på stället Liv-ing ROOM:

IMG_2490-0.JPG
Raggar fett schysst lammkött på LaundryROOM:

IMG_2500-1.JPG
Jag ÄR så jävla söt å vi dricker med klass!

IMG_2514-1.JPG

IMG_2502-1.JPG
Fan Malin, hade jag inte älskat dig så mycket så hade jag kunnat känna en uns av avundsjuka ang ditt inlägg. Men nu gör jag ju inte det…..känner avundsjuka alltså. Eller?

Trevlig kväll // Jessica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.