Malin Gramer

Vad sägs om en förvandling?

forvandling

Denna veckan har bjudit på många spännande jobb och jag lovar att ni i dagarna ska få se massor av härliga backstage bilder från de olika plåtningarna. Igår var jag bland annat på ett jobb för Rapunzel (kända för sina populära hårförlängningar). Jag åkte dit för att sminka deras modell som var toppbloggerskan Annie Ericsson. Det som skulle plåtas var en ny produkt som snart kommer ut i deras sortiment- jag kan inte säga vad det är än, men det är verkligen super och jag själv kommer definitivt skaffa den!

Älskar långt hår, har alltid haft det naturligt. Tyvärr så skadades mitt hår efter mexicojobbet förra året, såpass mycket att jag fick klippa av det 13 cm! (har nästan lust att gråta). Men tacka vettja extensions- Vilken grej!! Har vid vissa tillfällen satt i det mer permanent, då med keratinfästen, men det senaste året har jag bara velat stärka upp det för att få tillbaka min kvalitet så har låtit det vara utan löshår som sitter i permanent. Därav föredrar jag clips, som jag kan sätta i och ta ur när jag vill. Det tar bara några minuter efter några gångers inövning och voilà så har du ett svall du alltid drömt om!

Efter arbetsdagen på rapunzel så var deras hårstylist Malin så snäll och gav mig ett set med clips som passade jättefint i mitt hår, när jag kom hem var jag så exalterad att ha långt och tjockt hår så jag rotade bland mina egna löshårsset i arbetsväskan och hittade ett som passade till mitt nya, men något ljusare nyans. När jag satt i de båda nyanserna, alltså närmare två set (ville ha massor av hår) så ville jag inte ta ur det när det väl var läggdags- Det var ju så fint! Men samtidigt kommer dom snart till användning igen då jag i helgen ska till Stockholm! I morgon är jag och Nicole bjudna till en stor fest som vi ska till! Lovar att visa bilder på hur vi fixat i ordning oss! Har ni testat att använda extensions? Jag visar en före och efterbild från igår! Hoppas ni får en härlig dag! Nu är det jobb med Stayhard som håller på hela dagen!

/Evelina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.