Malin Gramer

Spårad kompis och snart fest

Min kompis Jessica (och hennes man, men mest Jessica(han har nog ingen aning om vad han gett sig in på) har bjudit in till Halloweenfest på lördag.
Det kommer att bli skitskoj.

Jessica har verkligen snöat in på det här med ”Halloween” och har därför lovat/hotat med att köra all in.
Detta har planerats i veckor och för ett tag sedan hittade hennes man bla ett kvitto på ”avhuggna fingrar” för nära femhundra spänn. De andra kvittona (på zombiehuvuden, spindelnät, spindlar, Hulken fötter etc) försvann mirakulöst när mannen såg fingerkvittot…

Jag skulle absolut inte vilja påstå att hon ”har gått för långt” eller ”tappat förståndet” eller rätt och slätt ”blivit galen” utan hon tänker nog bara att -Hey, det är ju bara Halloween en gång om året.

Den här veckan har hon bakat marängspöken, karvat pumpor, övar på elaka häxskratt och pratar man med henne så är det som att prata med en Zombie, hon är hålögd och på ett nästan manisk sätt maler hon på om halloweenoutfits och hur man bygger bästa ”hemmaspökhuset”… Och hon säger saker som- Det kan vara så att barnen blir rädda på riktigt, allså fattar du på RIKTIGT! Och när hon säger det så ler hon på ett väldigt läskigt sätt… Innan hon vänder huvudet bakåt och mullrar ett Mouhahaha.

IMG_8013.PNG
Marängspöken man kan köpa på konditori

IMG_8012.PNG
Marängspöken gjorda av Jessica.

P.s jag ÄLSKAR Jessica ❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.