Malin Gramer

Fix, löpning och choklad!

Igår morse slängde jag på mig mina träningskläder och sprang till dagis medan Charlie cyklade brevid. Jag kände mig oerhört hurtig (även fast jag blev omkörd av en pensionär med rullator men det är oviktigt).
Sen sprang jag en vända nere vid vattnet och jag hade faktiskt lite kondis, nu sprang jag ju absolut inte speciellt långt men jag sprang iallafall.
På vägen hem passade jag på att springa förbi och våldgästade min kompis Sofie på hennes jobb. Det var ett tag sen vi hängde så det var skönt att få en liten Sofie-dos.
Och igår (halle-lule-jaaa) var jag inte riktigt lika trött som jag har varit, vilket är så skönt. Har nästan undrat om jag är allvarligt sjuk så trött som jag varit.

IMG_7439.JPG

Sen gjorde jag en massa ”bra skit” som jag skjutit upp (tex bytt ut hållaren i duschen, så att duschmunstycket sitter fast och inte ramlar ner på golvet -läs ner på tårna hela tiden).
Den här ”hållaren” har varit sönder i mer än ett år… Och den innan var också sönder… Oklart.

IMG_7463.JPG

Men idag skruvade jag sönder typ hela duschen och stoppade ner den i handväskan (japp det är sant och jag skäms inte ens) det hade säkert räckt med att bara ta med klykan men jag vågade inte chansa, INGET skulle få gå fel.
Sist (ja, som sagt jag har haft två som varit sönder) så sist köpte jag nämligen en för liten klyka…(?) alltså dom sa i affären att den skulle funka men den var precis på håret för liten vilket gjorde att den sprack lite och ju mer man ”tvingade” ner duschen i klykan ju mer sönder blev den (logiskt-jag vet!)

Så väl i affären lade jag alla korten på bordet, MAO jag drog fram hela duschen ur väskan, slang, klykor, muttrar, hållare och munstycke, tom lite av mitt gamla duschvatten rann ut på deras golv…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Papphammar

    Det finns runda duschmunstycke som ger en skönare duschkänsla. Färgrika på Rusta från 50 Spänn. Som att duscha i djungel Jims hydda. Prova..basta. Om du vill flytta så skall du så klart flytta men bara om du/ni inte trivs där ni boa just nu. Snart Jul ju. Ha de gottiz