Malin Gramer

Vad gör man inte för sina barn…?

Vad gör man inte för sina barn, eller rättare sagt vad gör inte min kompis Jessica för sina barn, eller idet här fallet för sin son Ozzy… (Jag hade iofs kunnat göra exakt samma sak).
Här kommer lite bakgrundsinformation! Ozzy fick en lillebror för nästan 1,5 år sen och tycker att han och mamma har för lite egentid.
Så för ett tag sen skulle Jessica och Ozzy till Gröna Lund, bara dom två! Lyckan var gjord. Ozzy var gladast i stan och berättade för alla att han skulle få gå på Grönan med sin mamma HELT SJÄLV!
Hursomhelst så visade det sig att dagen dom bestämt sig för var en fredag men att Gröna lund inte öppnade förrens klockan 15.00 vilket gav Jessica alla möjliga konstiga stressymptom (mest psykiska, men kanske också något litet utslag någonstan). Hon insåg att den tiden aldrig skulle funka eftersom det var något inplanerat den kvällen. Ångest!!!
Gissa om Jessica kände sig som världens sämsta mamma (som man gör när man lovat något som skiter sig) men hon lyckades rädda situationen och de bestämde att hon och Ozzy skulle gå dagen efter.

Hur som helst så hade dom en grym dag och eftersom Ozzy så gärna ville vinna på chokladhjulet så köpte Jessica nummerbrickor för 200 spänn där.
När de inte vann någonting (och Ozzy var lite besviken och Jessica troligtvis RÄTT sugen på Kexchoklad) så gjorde Jessica vad många föräldrar med dåligt samvete (och lite PMS) skulle ha gjort, hon köpte alla nummerbrickor för 400 kronor och vann en stor kartong med kexchoklad!
Choklad för SEXHUNDRA KRONOR!!!
Har jag sagt att jag älskar henne!? I do
Hon är förövrigt sjukt rolig och bloggar på www.jessicalasses.wordpress.com

IMG_6531.JPG

IMG_6528.JPG

IMG_6512.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.