Malin Gramer

Mitt nya program: Jagad av hundar!

Det här är ett program som vi aldrig tidigare har sett det är en helt ny genre! Programmet är underhållande, spännande, nervkittlande men också med glimten i ögat och humor!

Jag presenterar stolt Tv3s programtext!

Jagad av hundar är en ny, skrämmande och nervkittlande gameshow som inte liknar något du sett förut. Tre tävlande, som inte har en aning om vad de gett sig in på, ska utföra utmaningar djupt in i en tät mörk skog där ingen hör dem skrika. De tre deltagarna känner varandra sedan tidigare, men nu sätts deras vänskap på prov.

Just när solens sista strålar faller över skogsbrynet öppnas grinden för deltagarna. De får nu klara sig på egen hand och har natten på sig att hitta tre nycklar. Varje nyckel kan öppna en kista fylld med pengar. Men för att få tag på varje nyckel måste deltagarna våga ta sig an utmaningar som får nackhåren att resa sig. Den ena mer skämmande än den andra.

För varje nyckel som hittas får en deltagare lämna gruppen, leta upp kistan och ta med sig sitt byte i en ryggsäck. Men pengarna är inte säkrade förrän deltagaren tagit sig ut ur skogen och över stängslet. Och det är lättare sagt än gjort. Pengarna vaktas av en flock hundar som jagar deltagaren i hasorna. Under tiden fortsätter uppdragen i skogen för lagkamraterna som är kvar. Slutligen är en tävlande ensam kvar i den mörka skogen för det sista uppdraget och det största pengabytet. Undkommer de tävlande hundarnas käftar?
Jag står på en annan plats inne i skogen mened monitor så jag hela tiden kan följa vad som händer.

Jag hoppas verkligen att ni kommer att gilla det. Själv så älskar jag programmet!
Premiär i höst!

Foto: Johnny Wholin

20140817-114405.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Aicha

    Hej Malin jag är helt nyfiken och väldigt intresserad utav denna program jagad av hundar! Jag skulle vilja jätte gärna söka in till programmet om det går ? Mvh aicha

  2. Elin Pettersson

    Hej!
    Jag undrar om det är tränade kamphundar med i detta, och om du kan förklara vad detta innebär för djuren? Jag hoppas verkligen inte att du uppmuntrar att hundar tränas upp i syfte att attackera. Tror inte djuren mår bra utav det. Det finns bättre sätt att skrämmas på.
    Mvh Elin