Malin Gramer

Ingen dans på rosor…

Jag känner mig som en värdelös mamma… Just nu har jag och min son en period som jag blir galen av. Jag antar att det är någon slags 5års trots… Det är iallafall sjukt jobbigt och det blir mycket bråk och tårar från oss båda.

Hela förmiddagen har varit en strid och nu när jag lämnade honom hos hans pappa så grät han jättemycket, vilket gör att jag får ont i hjärtat, känner mig tom och så känner jag mig maktlös. Jag vet inte vad jag ska göra.

Ingen bra start på dagen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Rosita

    … och det sista kom inte med.
    Ibland blir ”konflikterna” större när är så nära varandra. Å andra sidan vet ni båda två hur mycket den andra betyder för respektive.
    Stor kram från till en mamma från en annan ❤️

  2. Rosita

    Ååå, skickar styrkekram. Sånt där kommer ju och går (som du såklart också vet). Och man glömmer fort att det ganska nyligen har varit en del omställningar i hans liv. Mexico-liv, hem till Stockholm, träffa kompisarna igen efter flera veckors bortavaro etc. Det händer att jag, i mitt eget liv, har reflekterat över att olika skeenden/aktiviteter i livet har gått förvånansvärt smärtfritt med barnen – och sen plötsligt slår någon bakut, en stund senare. Och jag fattar att de (någon av dem) ändå HAR reagerat över t ex flera flyttar/miljöombyten under en semester. Det kommer retroaktivt så atsäga … Inte mycket till tröst, men kanske en känsla att bättre förstå. Och ni är så nära varandra du och C