Malin Gramer

Hemma

Trött…
Idag har jag:
Packat upp (blääää trist).
Hämtat Lillbrallan på dagis.
Haft kramkalas
Gick till et fik och fikade
Lekt
Byggt koja
Ätit köttbullar i kojan
Kollat på ”bortspolad”
Somnade 19.45 med Lillbrallan,
Vaknade och borstade tänderna.
Nu går jag och lägger mig på riktigt!

Heppa!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. markus

    Hej. jag tycker du ger ett väldigt trevligt intryck i tv. Den uppfattningen delar jag med många andra. Du är även väldigt söt och verkar vara en trivsam person. Har följt din blogg en del också och det verkar som du gillar träning , vilket är ett stort plus. Uppskattar också att du gärna lyfter fram andra människor i din blogg och lämnar utrymme åt fler personer. Framförallt tycker jag dock om sättet du är på, du har ett sätt som får en glad och man får känslan av att man skulle trivas mycket bra med dig. Nu kan jag såklart inte veta om så är fallet eftersom jag aldrig träffat dig. Jag skulle dock gärna göra det.
    Förstår att det kanske är myckket svårt och att många hör av sig, men tänkte att man kan ju iaf prova o försöka nå dig.

    Jag är iaf 28 år, gillar sport , träning, jobbar på bank och är engagerad i Röda Korset. Min förhoppning är att folk uppfattar mig som en schyst och trevlig person. Så om du vill kanske vi kan mejla en del, jag kan såklart skicka en bild på mig och sen kanske du vill ta en promenad och äta glass någon dag.

    Jag har såklart en seriös mejladress med mitt namn, men kändes dumt att lämna ut den. Skrev denna kommentar för att få en eventuell möjlighet att få någon kontakt med dig, så min tanke var inte att publicera detta i din blogg. Hoppas du kanske vill svara nåt på detta, skulle göra mig glad, jag tror vi skulle kunna få kul tillsammans, om det inte blir så, har du ju iaf provat . Med vänliga hälsningar Markus