Malin Gramer

Mitt hår…

Igår var jag hos min frisör för att fixa till min utväxt, för att idag ska jag vara gäst i en (förbandad) Talkshow och jag kände inte för att vara ”ful” i håret.
Jag vet inte om det var mitt sjättesinne eller bara ”onda aningar” som flög runt i mitt huvud, men jag hade en ”bad feeling”. Så jag sa att jag inte ville bli för blond.
Min frisör som jag haft i flera år och alltid varit skitnöjd med lugnade mig och sa att det var inga problem, och att hon skulle lägga i en glanstoning så att vi skulle mörka ner mitt ganska så solblekta hår. Toppen tyckte jag.

När allt är färdigt och jag sitter i stolen och blir fönad så tycker jag att färgen ser rätt ”grönaktig” ut…
Men återigen lugnade min frisör ner mig och berättade att det var pga det kalla ljuset i salongen och att det skulle se bättre ut hemma.

Väl hemma!
Håret ser inte så farligt grönaktigt ut men däremot har jag en kant! Utväxten är ca 1 dm blond, sen kommer en kant och resten av håret är mörkblont/grönisch/guld…

Så nu sitter jag här med min kant, och snart ska jag hoppa in i en tvstudio. Antar att det bara är att skratta och le och och inte bry sig, och på måndag ringa frissan och fixa till det!
Det finns ju värre saker i livet!
Så heppa!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Monica

    Den som bara har en kant i håret att reta sig på kan verkligen gratulera sig själv, Malin.
    Men det vet du ju…