Malin Gramer

Håret!

Jag har ett rätt så långt och tjockt hår med bra kvalité.
Eller ska jag kanske skriva ”hade” bra kvalité.
Om jag ska vara ärlig så minns jag inte riktigt när jag klippte topparna senast (troligtvis i våras). Men det brukar inte vara någon fara.
Hemma är jag supernoga med inpackning i håret och kör det typ varje tvätt. Jag är också extremt nördig/noga/fåfäng när det kommer till shampoo och balsam och inte minst inpackning.
Men jag vet inte riktigt vad dom hände när jag packade mina saker till denna resa. Jag tog med mig två nästan tomma flaskor och istället för att ta med min favorit Inpackningen så tog jag en som jag fått och inte ens är speciellt nöjd med. Fråga mig inte vad som hände, måste haft packångesthjärna eller varit utan hjärna helt.
Så under hela min Mexico vistelse har jag jagat efter inpackning! Bad mitt X att köpa med sig (talade om exakta märket, färg på burken och hos vilken frisör/adress han kunde hitta den på) tror ni inte att han gått den lätta vägen, ignorerat mina instruktioner helt och köpt en burk på H&M (funkar säkert skitbra på andra men tyvärr inte på mitt hår).

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. st

    Olivolja i topparna – halva håret! Sätt det i en knut med plastpåse (för att skydda kudden) över natten och skölj sedan ur det med varmt vatten på morgonen. Obs! Ha inte i det i hårbotten för det blir jättefettigt.Lycka till 🙂

    1. malingramer

      Åh ja det gamla olivolje-tricket. Körde det förra sommaren men jag drog nog i alldeles för mycket olja i håret och sköljde inte ut det (sov inte heller med plast över håret). Kanske borde prova igen, men nu är jag ju hemma och kan äntligen använda ordentlig inpackning. (ska nog testa lite olja också).
      Tack Kram

  2. Josefin

    Prova MACADAMIA Deep Repair masque, den gör underverk för torrt och slitet hår! Bäst pris hittar du på nordicfeel.se!