Malin Gramer

Vårdcentralen och choklad

Måndag igen. Attans va fort det går nu (livet allså). Har fortfarande inte hittat nån klänning till Kristallen (Tvpris gala) som är nu på fredag. Jag vet inte hur många butiker jag sprungit i, men jag hittar liksom inte hittat den med ophffet! (Ni vet när man ser nåt och känner BAM- där är den). Jag får helt enkelt leta vidare!
Har känt mig lite svajjig den senaste tiden så i morse var jag på vårdcentralen och tog lite prover, så nu får jag vänta några dar på svar. Det bästa med att gå till läkaren är att sitta i väntrummet och vänta på min tur är att jag hinner läsa så många tidningar. Tidningar jag troligtvis aldrig annars skulle läsa (pga jag är fel målgrupp). Typ Min häst mm. Jag lär mig så mycket.
Men i morse läste jag bl.a. att choklad är superbra för oss! (Som att jag inte visste det innan) Haha älskar sån information!
Mer choklad till folket!!! Ja eller till mig iallafall!

20130826-131251.jpg

20130826-131319.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Rosanna

    Hej Malin,

    Åh, det är alltid så förbannat svårt att få fram det man vill få fram i text, men såhär är det..
    Jag ska bli en av Sveriges alla stjärnor till programledare, jag vet bara inte hur. Efter att ha mailat precis alla produktionsbolag, tv-kanaler och människor jag känner i branschen så står jag fortfarande och stampar. Det verkar finnas någon form av livrädsla för att plocka in nya ansikten.

    Nu vänder jag mig till dig för att se om du på något sätt kan tipsa mig om hur jag kan gå till väga? En inspirationslunch kanske du inte har tid med, men i alla fall lägga 2-3 minuter på ett mail?

    Jag håller tummarna :).
    Allt gott,
    Rosanna