Malin Gramer

Fest i dagarna tre och jag måste skriva tal!

ikväll blir det soffan med min nya kärlek mörk choklad med kokos! 🙂 den och havssalt är mina favoriter. Skulle gått på middag ikväll men känner mig fortfarande lite risig och jag måste bli frisk.
Måste skriva lite tal. I år har jag inte haft några bröllop (utan typ alla kompisar har fött barn) men däremot har 2 av mina bästa kompisar stora fölsefester. Min kompis Pontus har sin 40 års fest om 2 helger och Sofie min ”partner in crime”, fyllde 30 i somras och ska hon ha sin fest i dagarna TRE. Det kommer bli helt magiskt.

Redan i våras skickade Sofie ut en filmad inbjudan (sjukt bra) till 100 personer. När man öppnar den så tror man först att hon ska gifta sig, musiken och bilderna på en brud i brudklännig skvallrar om det samt att Johan och jag (vi är toastmaster/toastmadame) pratar om att nu äntligen är det Sofies tur, och att det här händer ju bara en gång i livet mm, senare i filmen ser man Sofie som pratar om att hon troligtvis aldrig kommer att gifta sig så nu tänker hon istället ha en brakfest när hon fyller 30.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.