Louise

Hej

Jag ska presentera mig – igen. Jag har bloggat här innan och det är en ganska trevlig plattform. Borde visserligen finnas en translateknapp under widgets men man kan ju inte få allt men önska kan man ju få göra. Såg att en blogg har en translateknapp så jag vet att det går att fixa på denna portalen men men jag lägger ner det för nu.😀

Jag tror ni redan vet vad jag heter så vi behöver inte gå in på det mer.
Bor i Malmö tillsammans med min man sedan 4 år tillbaka men vi har varit tillsammans i 21 år.
Tillsammans har vi Maximilian 2003, Xander 2005 och så sladdisen Izabella 2010. Båda pojkarna går på gymnasiet Max sista året som konditor/bagare och Xander fösta året handels lärlingsutbildningen,
Izabella går i femte klass på en skola här i Malmö då det är där vi bor. 

Jag är utbildad barnskötare och pedagog med förskollärarutbildningen i ryggen och nästan färdig montessoripedagog.

Jobb har jag inget trots min utbildning för de verkar inte vilja ge mig en chans alls. Malmö stad som jag bor i vill inte anställa mig vet inte varför och jag kan lova att jag har sökt många jobb.
Jag har försökt bli influenser men uppenbarligen är mina inlägg inte speciellt intressanta eller så kan det bero på att jag är ganska alldaglig och inte åker på fancy resor, är inredningsintresserad, modeintresserad eller har stor familj. Inte för att trampa någon på fötterna men jämfört med många bloggar här så är jag en grå mussla och det har jag varit i ganska många år sedan barndomen kanske. Det beror på mobbingen jag utsattes för…jag vet inte så den tanken har jag lagt ner.

. I dagens läge tycker jag att jag gjorde helt fel val för 21 år sedan som träffade mannen. Jag skulle sprungit andra hållet eller helt enkelt slutat chatta med honom. Men hur jäkla desperat är man inte när man är 20 år. Vill ha familj och trygghet. Well en familj har jag…men det är ett stort gap mellan mig och min man. Som om vi växt ifrån varandra på något sätt och allt jag vill är att ta steget.
Men det var inte det jag skulle skriva om utan en presentation av mig.
Jag älskar italiensk musik Eros Ramazzotti ligger mig varmast om hjärtat. Sen lyssnar jag på två poddar Spöktimmen med Jenny Borg och Linn Larsson och så Creepypodden med Jack Werner. Har lyssnat på spöktimmen flera gånger.
Jag älskar också att sjunga och har 2 appar där jag sjunger in musik jag älskar. Starmaker (som inte har en hemsida) och Smule där jag också sjunger ibland.. De har en hemsida däremot så om någon vill lyssna eller följa så gör gärna det. Det är som Facebook fast med sång.

Ja okej det var väl lite från mina tankar och liten presentation.
Jag är inte så flitig på att uppdatera min blogg jag gör det när jag har tid och ork och känner för att skriva.
Men jag ska försöka uppdatera i alla fall en gång om dagen. Jag tycker om att skriva och skrev dagbok som barn varje kväll. Även en del när jag var vuxen men det var bara sorgliga saker om mitt förhållande.
Imorgon är det den fjärde advent och vi ska fira hos mina föräldrar och vi är alla friska. Mannen ska inte följa med då det hände en del saker för 3 år sedan som gjorde så han inte är välkommen till min familj längre. Det kanske jag kommer berätta om någon dag om varför. Men i dagens läge är det inte längre viktigt. Han får ta konsekvenserna för vad han gjorde. och bara acceptera det.

Arrividerci. Ciao

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!
Kommentera (0)

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.