linnlissel

FLYTT, RENOVERING & SEMESTER OM 4 DAGAR

Okej, flytten har tagit på krafterna… Men nu börjar vi äntligen komma till ro och känna oss hemma. Omställningen från Göteborg hit är stor. Utanför fönstret är numera några lägenheter, en liten sport-/simhall, några gräsplättar och en förskola. Jag saknar ”stadslivet” som var inne runt Linné, alla mysiga gator med caféer och små affärer att kika på. Men här är det enkelt för oss att ta sig ut och roligare miljöer för tjejerna när dom börjar gå omkring själva och utforska.

Så tacksam för all hjälp vi fick med att få upp väggar till deras lilla rum, målat överallt osv..

Julen var lugn hemma hos mamma och nyår spenderades här hemma i sin enkelhet. Nu är äntligen all ledighet kring jul över… Jag är ändå mammaledig men julen stressar mig? Nu vill ja komma tillbaka till rutiner och få en vardag i vår nya miljö.

2020 ska jag fokusera mer på mig själv, min hälsa och mitt välbefinnande. För att vara den bästa mamman till mina tjejer behöver jag också bli snällare mot mig själv. Ta mig den tiden jag behöver om det så är träning eller ensamtid.

Kan även säga att jag älskar tiden med tjejerna nu, vi är verkligen ett team. Min ledighet med dom kommer nå ett slut vilket får mig att vilja spendera varenda dag med dom som jag kan.

FYRA DAGAR KVAR TILL SEMESTER! Som vi längtat efter denna resa! Att få lite sol och värme äntligen. Ett avslut på allt som varit samt en början på allt som komma skall.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hilma Eklund

    Håller med om att julen är jäkligt stressig. Är superglad över att den är passé hehe <3 Nu satsar vi på et bra 2020! Hoppas veckan startar bra för dig, kram! <3