linnlissel

MATCHA ELLER INTE

Idag var jag på östra igen för att se hur lilla L växt sen sist. Blev dock inte smartare efter besöket då de bara kollade deras flöden och fostervatten, vilket i alla fall verkade se bra ut. Det var svårt att mäta två bebisar som vägrade ligga stilla haha. Nästa vecka mäts åter igen mer detaljerat så man ser hur de ligger till viktmässigt. Kliver in i vecka 36 imorgon och ärligt talat trodde jag nog inte att jag skulle gå så långt. Folk har förberett mig på att tvillingar ofta kommer tidigare och så vidare så nu känns det istället som att de aldrig vill komma ut.

Förra sommaren var den värsta i mitt liv, pappa somnade in och jag fick aldrig berätta för honom om tvillingarna. Samtidigt som jag blev klar med skolan och äntligen flyttade ner till R i Göteborg. Den här sommaren kommer antagligen bli den bästa i mitt liv med en väldig saknad såklart.

Jag har så mycket målbilder i huvudet nu. Längtar tills de är ute, tills man är en liten familj och åker på semester i sommar! Jag ser framför mig om hur jag klär dom i söta kläder samt hur jag bara njuter av livet de gett mig medan de sover i skuggan på landet i Dalarna.

Efter östra idag gick jag in på Emmaus second hand på Linnégatan och fyndade både hängselbyxor och adidasbyxor till efter sommaren. Nu ska jag bara försöka hitta ett par hängslen till i samma storlek… Jag har redan sparat ner bilder på hur jag vill matcha både tjejerna och mig just för att jag tycker det är kul med kläder och bilder! Nej, de kommer inte alltid vara klädda likadant men hur gulligt är det inte när de är små? Nästan alla små bebiskläder har vi dubbelt av haha. Sen kommer de ändå ha olika kläder då de antagligen både kommer spy och skita ner sig. Ska de gå på samma avdelning på förskolan? Ska de gå i samma klass? Hålla på med samma fritidsaktiviteter? Allt sånt kommer visa sig på vägen 🙂

Valborg idag och inte jättesugen på att ta mig ut längre, man känner sig rätt låst i sin egna kropp nu på slutet. Tur det är CL ikväll…

Äntligen blivit med bil också! Vår tredje bebis 🙂 I alla fall Rickards….

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.