Kaos och kontroll

När effektiviteten blir för mycket

Nu till veckan kommer vårt kök, snickaren kommer också i veckan. Därför har vi ägnat helgen till att fixa inför kommande köksrenovering. Vi har burit sängar och tömt bokhyllor från gästrummet. Där ska nämligen hela köket in först så vi kan skruva stommar. Vi har också tömt hela köket och packat ner det i flyttlådor.

Som om det inte vore nog med det, jag har också förberett massor av mat som vi fryst in. I och med att vi står utan kök snart så ville jag förbereda mat som vi bara kan köra i micron. Jag har bland annat stekt pannkakor på 3 liter mjölk. Alla som stekt pannkakor kan förstå hur LÄNGE jag stekte pannkakor. Hela vårt hem måste ha osat pannkakor. Men nu har vi fyra måltider med pannkakor klar att värma. Vi har också korvstroganof och köttfärssås. Det blir nog en och annan köpemiddag också skulle jag tro.

Men nu när barnen somnade är jag helt slut. Jag har ont i kroppen. Hela dagen har gått åt att förbereda för köksrenoveringen. Vi har hunnit med massor men ibland undrar jag om effektiviteten ibland blir för mycket. Det är som att allt ska hända på en gång och jag märker inte att jag kanske inte orkar förrän det är lite för sent.

Nu är jag helt slut och orkar inte ens gå till kylen för att hämta en bit choklad. Det kanske i och för sig är bra. Men nog är jag värd lite choklad efter denna dag.

En del av köket i vardagsrummet. Och värre blir det.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.