Kaos och kontroll

Jag kan endast slappna av när nog mycket har bockats av

Jag är en person som så svårt för att vila på kredit. När andra säger att de struntar i att rengöra köket efter middagen och istället lägger i soffan, finns ingen förståelse hos mig. Jag kan som inte slappna av när jag vet att jobbet ligger framför mig. Men jag kan njuta desto mer när jag gjort jobbet och får sjunka ner i soffan. Som nu exempelvis. Jag har suttit framför datorn konstant hela dagen och bockar av rättning och möten i jobbet. Efter jobbet har jag både tränat ett 30 minuters pass och byggt Lego med barnen.

Nu känns det verkligen som att jag förtjänar att slappa i soffan ikväll. Det är också lite konstigt att jag får endorfiner av att jag bockat av punkter som fila fötterna och lägga ansiktsmask också. Jag ser tyvärr inte det som egenvård utan mer som något som borde göras. Jag är absolut inte intresserad av något som har med skönhet att göra. Jag är dålig på smink och hud- och hårvård. Därför känner jag mig duktig när jag gör något sådant, som exempel ansiktsmask.

Ingen skönhetsbloggare här inte

Nu ska jag avnjuta en kopp te och mysa en stund innan jag stupar i säng. Det är det som är baksidan. Har jag gasat på hela dagen, är jag jättetrött på kvällen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.