Kaos och kontroll

Svårt att komma ihåg det man måste komma ihåg.

Idag har det blivit så att vi har delat upp barnen. Det bara blev så. På något vänster så har jag spenderat större delen av dagen med Love och Andreas har hängt med Emil.

Det har i alla fall varit väldigt mysigt att få massor av tid med ett barn. Love är så rolig emellanåt. Han säger så mycket roliga saker och börjar sjunga helt apropå ingenting. Det är så kul. Det var också en befrielse att inte behöva konfliktlösa så mycket idag.

Love skottar snö

Nu går vi annars in i förberedelse nu. Imorgon är det dags för blodprov för Emil. Vi ska se koncentrationen av medicin i blodet. För att allt ska gå så smidigt som möjligt så ska vi sätta på Emlaplåster 1,5 timme innan. Det är bedövningsplåster. Det har fungerat superbra tidigare så jag hoppas att det går bra nu med. Men då behöver vi ställa klockan på 06:30 för att komma ihåg att sätta på dem. Vi måste komma ihåg att ingen medicin ska tas innan. Just ja vi måste komma ihåg att ta med medicin direkt efter så han tar det innan förskolan.

Det kan låta lätt att komma ihåg allt, men med huvudet fullt av oro och tankar så är allt som börjar med komma ihåg, just svårt att komma ihåg.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.