Kaos och kontroll

Hur orkar andra?

Idag var kraften borta. Idag har jag verkligen inte fått till något alls. Mina torsdagar är alltid den dagen på veckan som räddar allt, vad gäller jobb. Jag brukar kalla mina torsdagar för to do-torsdag. Jag har mycket planteringstid på torsdagar och brukar ofta eller kanske ska säga alltid vara väldigt effektiv. Men idag hände något. Jag hade så svårt att ta mig för något. Jag slet med rättning men hittade inget flow.

Jag slet samtidigt i mig själv för inte nog med att jag inte betade av jobb, då skulle jag också känna mig ineffektiv och slö också. Jag fick dåligt samvete för att jag inte fick till något. En ond spiral har retat mig hela dagen.

Hela veckan har präglats av noll ork till matlagning. I tisdags blev vi bjudna på middag, igår köpte vi hämtmat och idag köpte jag färsk pasta och pastasås som blev klart på tre minuter. Jag jublade när Andreas mamma bjöd oss på middag imorgon, då slipper jag laga mat imorgon med.

Har andra också dessa dippar? Då menar jag inte bara att vara less och ineffektiv en dag utan också sådan olust till att laga mat flera dagar i rad? Vore skönt att veta att man inte är själv med en längre matlagningsdipp.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.