Kaos och kontroll

Årets mål ska sättas

Jag har sedan länge gjort en moodboard varje år. Hösten är mitt nyår. Precis som jag skrev i tidigare inlägg om Kick off så är det på hösten som nya mål sätts. När all personal är tillbaka från semestrar drar företagen iväg på kick off, där sätts nysta mål och stämningen för året sätts likaså.

Nu börjar med min egna kick off. Jag bläddrar i gamla och nya tidningar för att hitta inspirerande bilder och citat som kan inspirera för det nya året. Alla bilder sätts på en tavla som jag sedan ställer bredvid sängen. Där ser jag bilderna varje dag och jag vill ändå tro att jag påverkas positivt av bilderna.

För övrigt är det inte mer än detta som händer idag. Igår vankades det bröllopsfest så kreativiteten idag är inte så hög. Med tanke på gårdagens festligheter och att jag börjar jobba imorgon så försöker jag njuta av lugnet och ladda batterierna för ett nytt jobbår. Nu går vi tillbaka till rutiner igen.

Enda bilden från gårdagen. Jag fick Fredda J till bordet.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Grey Morgan

    Arbetsmarknaden är i ständig rörelse och förändras under påverkan av ett antal faktorer. Automatisering av arbetskraft med hjälp av modern teknik berövar människor jobb, den politiska situationen och sanktionerna leder till att företag stänger massor över hela landet (och detta är också ett minus jobb).
    Även i stora städer finns det problem med att hitta lediga platser, vad kan vi säga om provinsen, där människor ibland sitter utan arbete i flera år och tvingas klara sig med avslappnade intäkter. Vad ska man göra i en sådan situation? Hur man tjänar pengar om det inte finns något jobb? Jag kan erbjuda dig flera lösningar på detta problem.
    De övervägda sätten att tjäna pengar på traditionella och moderna onlineplattformar https://betinia-casino.se/bonus /, så att du kan tjäna pengar utan att lämna hemmet med en internetansluten dator.