Kaos och kontroll

Helvetet att sluta med napp

Vi har kommit på att vi måste få Love att sluta med napp nu. Hans tänder börjar ta stryk av nappen nu. Men vilken fight vi kommer att behöva ta. Vi började efter maten att säga nej när Love ville ha sin napp. Det slutade med att han skrek i 40 minuter tills han hittade en napp på ovanvåningen. Hur ska vi få honom att sluta? Med Emil gick det av sig självt. Han var aldrig så nappig. Men Love skulle gärna ha sin napp i munnen hela dagen om han fick.

Helt slut efter 40 minuters skrik

Vi måste nog börja med att gömma napparna på dagtid. Så de inte finns där och påminner honom. Så fort han ser en napp vill han ha den i munnen. Om han inte ser napparna, tänker jag att han kanske glömmer bort att de finns. Tips mottages gärna på hur man bäst gör för att få sitt barn att sluta med napp.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Butta

    Jag har inte haft det problemet med mina barn, men min kompis har haft det med sitt enda barn (hittills). Hon satt fast nappen i en kedja vid barnets spjälsäng, så enda stället som det gick att suga på nappen var i sin egen säng. Ett annat tips är att ge påskharen nappen, nu i påsktider, det finns ju olika parker som har napptema; skänka den till kattungarna, hänga upp den i nappträdet, skicka iväg nappen i en å i en barkbåt. Man kan förbereda att det kommer att ske om en vecka, 4 dagar, 2 dagar, idag ska vi göra det! Hoppas att du fick lite ideér, det brukar vara upp till 48 timmars skrikande när man ska ändra något, om mamma-hjärtat står ut, så vänder det plötsligt, lovar!