Kaos och kontroll

Hur kan alla ha så händelserika liv?

Tankar som gick i mitt huvud igår var funderingar över hur alla influensers kan ha så händelserika liv. De kan som alltid uppdatera om saker som hänt eller saker de gjort. Anledningen till att det inte kom upp någon uppdatering här igår var för att det hade inte hänt någonting alls. Allt liksom bara rullar. Det kanske är nu man ska stanna upp och vara tacksam. Men jag kan inte sluta tänka på att alla andra verkar ha så spännande liv. Hur kan det hända så mycket? Allt känns också så intressant i andras liv.

Det kanske helt enkelt inte är så att det är mer intressant och händelserikt i andras liv, det kan vara så att jag skapar den bilden. Det kanske är lite som när jag och en kompis var ute och gick för några år sedan. Jag frågade hur alla hade råd med allt? Vi gick runt i vårt närområde där vi bor. Då sa hon till mig ”Kina de har inte råd, det är bara lån”.

Undra om det är så med mina tankar också. Det är kanske inte mer händelserikt i alla andras liv. Det bara känns så. Har ni också tänkt dessa tankar någon gång? Eller är det bara jag som tänker så?

Händelsefattigt hos mig just nu
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.