Astrid – föräldraskap, hållbarhet och allmänt tyckande

Livet, hösten, barn!

Hjälp jävlar, nu rullar det igång. Ingen kurslitteratur har dykt upp i brevlådan men på torsdag ska jag ha skrivit inlägg i nån forumtråd på Lunds nätbaseradetjotahejsan om en massa saker (som tur är fanns tydligen det vi skulle läsa utlagt där). Jag har spacklat ett halvt rum, Kajan går på förskolan och lill-fis och jag hänger på öppna förskolan. Fast jag får nog dra igång något sorts veckoschema om jag ska hinna med både renovering och studier. Vill göra allt! Men så kommer dagar som idag när yngsta ynglet inte alls ska sova och jag aldrig fick dricka kaffe i lugn och ro i morse och då känns det som att jag tagit mig vatten över huvudet.

Fast samtidigt så har jag bara en tenta denna termin så biter jag ihop och renoverar+pluggar nu i höst så kommer jag endast ha plugg till våren. Ja, och så två barn då. Och en trädgård som ska börja blomma. Och så kommer jag säkert på något annat jag vill göra. Så är karusellen igång igen..

Fyllde år igår! Roligt! Kalas och vänner och fest. Jag såg fräsch ut men var dödstrött. Maken var än tröttare men såg fräsch ut han med. Kajan är världens roligaste unge men jag är inte alltid världens bästa mamma. Ankan drar sig framåt och kryper nog snart (blev 4 månader för 11 dar sen).

Livet, hösten och barnen helt enkelt. 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.