blogg.loppi.se/kalmarmamman

KĂ€koperation Sahlgrenska đŸ„

I onsdags kvÀll kom jag fram till Göteborg inför min kÀkoperation. Jag bodde över i ett övernattningsrum pÄ Högsbo sjukhus. Fick stort rum och lite kvÀllsfika. Sen var det dags för 3x dusch och medicin innan fasta.
Sov ganska dÄligt den natten och var sÄ nervös. Saknade barnen nÄgot fruktansvÀrt.

Vid 06:30 tog jag spÄrvagnen bort mot Sahlgrenska. Vid 07:00 ringde jag pÄ klockan hos avdelning 14. Fick ett rum och började byta om inför operationen. Fick ta lite tabletter och gÄ pÄ toaletten. Vid 7:30 blev jag körd ner till operation. VÀl dÀr inne tog de sÄ vÀl hand om mig. Pratade lugnt med mig och var sÄ professionella. Var nervöst för jag gillar inte nÀr jag tappar kontrollen.

Jag mÀrkte inte ens att jag somnade förrÀn jag vaknade pÄ uppvaket, frusen och vÀrkbruten. Vid 13:30 var jag tillbaka pÄ salen och nu slumrade jag till dÄ och dÄ. Fick mycket bra smÀrtlindring och att fÄ höra att allt hade gÄtt bra var sÄ skönt. Jag hade fÄtt en kylmask för att minska svullnad och vÀrk. Den fick jag ha hela natten ocksÄ.

Men det var en chock av att se hur svullen man var. Var medveten att jag skulle vara svullen men nÀr man vÀl ser det sÄ blir de lite av en chock. SÄ tacksam för att min kÀra mamma löste allt med hemgÄng.

fick ta taxi frÄn sjukhuset till stationen och sen tog jag tÄget hem. De kÀndes jobbigt med vÀrken men hade fÄtt med mig all medicin hem sÄ de gick bra.

Skapa en blogg pÄ LOPPI.se du ocksÄ, klicka hÀr!

Kommentarer

LĂ€mna ett svar

LÀs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vÄr integritetspolicy.