blogg.loppi.se/kalmarmamman

Äntligen händer det något ♥️

I förra veckan var jag med Oliver på öron, näsa och hals. Vi har stått på väntelista i 3 månader.
Oliver är ofta sjuk och har sån jobbig slemhosta som gör att han aldrig får sova helt ordentligt om nätterna. Han är täppt i näsan varje dag och nu har äntligen sjukvården lyssnat.

Det har tärt på både oss och på Oliver att han har så jobbigt med hostan. Läkaren kollade i öronen, halsen och även i näsan. Det visar sig att Olivers halsmandlar är kraftigt stora och körteln bakom näsan är också väldigt stor. Han hade även lite vätska bakom ena trumhinnan.

så nu står Oliver på väntelista för att opereras. Känns så skönt att de har börjat lyssna och att han nu får hjälp. 2 dagar efter var han och jag hos läkaren igen.

denna gången för att prata om hans njurar. Han föddes med att ena njuren var mycket större än den andra. Det såg fint ut för 2 år sedan ca när dom kollade upp det. Nu vill dom göra röntgen igen snart för att se så de håller sig fint. Vi pratade även om hans förkylningsastma. Läkaren trodde dock att om han bara får denna operation så kommer astman bli så mycket bättre. Oliver var så duktig och var så medgörlig på allt ♥️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.