Jessica Lagergrens

Saker jag gör på jobbet!

Jag såg precis Lucas Simonssons inlägg om influencers och hur mycket de förtjänar ledigt i jul. Klippet var hilarious! Jag har ganska mycket jobb som ”Content Creator” eller influencers som det kallas, men jag skulle inte säga att jag bränner ut mig direkt. Jag vaknar varje dag och är glad och tacksam över hur min livssituation ser ut. Jag har dessutom just nu två andra jobb som upptar den mesta av min arbetstid just nu. En artikel som ligger ute nu som jag har gjort är DEN HÄR ”Kläderna som låter barn vara barn – 21 tips” som ligger ute på mama just nu! Det är en del av mitt jobb som redaktör på Bonnier News. Drömjobb!

Det andra projektet jag jobbar med just nu är castingen för tv-programmet Kärleken flyttar in. Än finns det chans att uppleva romans i tv nästa år! Så sök mer än gärna via DEN HÄR LÄNKEN. Våga! Det kommer garanterat bli en upplevelse och vem vet, kanske just din framtida man/kvinna/person har sökt programmet och du blir ihopmatchad med hen?! SÖK!

Reklam för Skincity: Jag vill tipsa om mitt samarbete med Skincity där du just nu får 30% rabatt på hela Skincitys skincare sortiment med koden Jessica30. Klicka HÄR för att komma till Skincity. 

Tips på härligt body butter som återfuktar utan att kladda!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.