På Nyårsafton hade vi Angelica & Stefan + barn och Annika & Fredrik + barn över på middag. Vi åt såååå mycket gott. Vi började med snittar i form av små toasts, en med skagenröra och en med smetana och löjrom. Rätt nummer 2 var en halv hummer med pressad citron på. Om inte hummer var så nedrans dyrt skulle jag äta det minst en gång i veckan. Till varmrätt blev det oxfilé, klyftpotatis, rödvinssås och grön sparris. Ibbe gör världens godaste rödvinssås som får stå på spisen och reducera i en evighet. Mums! Till efterrätt åt vi marängsviss med hemgjord chokladsås! Nu blev jag hungrig fast jag precis har ätit frukost. Idag har jag gått tillbaka till gamla goda vanor igen med att räkna points. Jag spårade ut lite nu under jul och nyår och det känns i kroppen. Jag tror att det är viktigt att sätta stopp i tid när man spårar ur. Min mardröm är att vakna och ha gått upp alla 12 kilo som jag redan har gått ner. Nu är det bara ner igen som gäller.
Nyårsafton i bilder
Kommentarer
Lämna ett svar
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
God fortsättning på er 🙂
Aha…! De där små pappfigurerna känner jag igen…! ❤️ Gott nytt Jessica…!
Ja vi smygtestade dom ^^ <3 PUSS!
älskar champagneglasen, vart är dom ifrån? 🙂
Visst är dom! Det är Angelica och Stefans glas, Crate & Barrel kommer dom från, beställda från USA eller England tror jag. 🙂