Nu är vi på väg mot lokalen där dopfikat ska vara i eftermiddag. Jag sitter med tårtan i knät och har kramp i tårna. Allt som kan gå fel när man gör en tårta gick fel igår. Smörkrämen skar sig, chokladfyllningarna flöt ut och smörkrämen rann av tårtan när jag skulle spackla den. Jag ställde in den i kylen och tog en paus i hopp om att fyllningarna skulle stelna och att jag inte skulle slå sönder tårtan. Den blev klar till slut. Jag lägger upp recept på fyllningarna & smörkrämen imorgon. Dags att pynta lokal!
Jättefin! Säkert God med!
Något helt annat; Elsa har haft på sig en knallrosa onesie med leoparder på om jag minns rätt, kan man få köpa den? ☺☺Kram
Men fy jag hade nog på riktigt antingen lagt mig ner och gråtit på golvet, eller slagit sönder tårtan i rent raseri! 😉 Hoppas att den blev lyckad tillslut och att dagen blir bra 🙂
Den ser fin ut
Åh Jessica! Min marängsmörkräm skär sig ALLTID och det är noll komma noll idé att försöka använda den som den är. Du kanske lyckades googla fram detta knep igår men annars kommer ett tips här; ta typ en matsked eller två av den skurna krämen och stoppa i micron några sekunder tills den går att röra ihop till en slät smet igen, häll tillbaks i resten av smeten och vispa vispa vispa. Funkar inte? Testa en gång till! Till slut går det 🙂 Har räddat mig måååhånga gånger! Hoppas dopet blir trevligt och tårtan god!
Det ser i alla fall fantastiskt fin och god ut. Lycka till idag!