Jessica Lagergrens

Lunch hos Risenta

Både jag och Angelica hade med oss kids på dagens event som Risenta höll i. Risenta lanserar tre nya hälsosamma brödmixer; fröbröd, bananbröd och nypon & chiabröd. När vi fick inbjudan till eventet skulle vi skicka in önskemål på ingredienser till en egen signaturmacka. Jag valde grillad kyckling, cocktailtomater, salta jordnötter, koriander och philadephia. För er som känner mig vet ni att jag är nästintill värdelös på att laga mat. Det har blivit mycket bättre sen Elsa kom och jag började laga mat till henne, för skillnaden är att det är roligt att laga mat till henne.

Jag har bott ensam större delen av mitt vuxna liv och att laga mat till sig själv är inte särkilt kul om du frågar mig. Tur var väl då att jag träffade Ibbe som älskar att laga mat! Min signaturmacka blev hur som helst väldigt god och jag blandade alla ingredienser med lite avokado och crème fraîche och slängde i lite chiliflakes. Jag valde Risentas bananbröd och för er som följer bloggen så vet ni att jag fullkomligt älskar banan! Så pass mycket att jag och Angelica bakade eget bananbröd direkt när vi kom hem. Alice fick hjälpa till att mosa banan! Alltså MUMS! Angelica kom på det ultimata pålägget till bananbrödet – Nutella! Hur gott?
Jessica_lagergren_risenta angelica_lagergren_risenta Alice_bananbrod bananbrod_risentaAlla nya brödmixer är fria från vanligt vetemjöl och innehåller istället mjöl av bland annat durra och bovete. Angelica gjorde en supergod macka med salmalax tillsammans med majonäs blandat med soja och wasabi på fröbröd. Som en dröm!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.