Jessica Lagergrens

Tvillingpodden <3 PMS-podden

I tisdags var jag och Angelica nere i Frihamnen i Stockholm och gästade bästa Jenny och Charlie i PMS-podden. Även om det är ett rätt tungt ämne att prata om så kände jag mig upplyft när vi gick därifrån. Det var så himla härligt att hänga med Charlie och Jenny och det kändes som att vi har träffat dom massor med gånger förut trots att det var första gången. Vi bestämde att det definitivt måste bli en middag inom kort, och dessutom en uppföljning som gäster i podden igen om 6 månader.

I avsnittet som heter ”Tvillingpodden” pratar vi om min och Angelicas PMS och hur vi kan göra för att lindra den. Charlie och Jenny kommer med superbra tips och om ni inte har lyssnat på deras podd innan är det hög tid att göra det nu! Det bästa tipset som jag fick var att jag skulle uppsöka en läkare vid namn Dr. Stein. När Charlie sa det namnet tänkte jag direkt på en Dr.Stein som jag var hos och gjorde ultraljud för att ta reda på om Elsa var just en Elsa. Det visade sig vara samma härliga Dr.Stein! Jag blev SÅ glad! Jag ska boka tid hos honom på dirren och se om han kan hjälpa mig med min PMS. Ni hittar avsnittet med oss i PMS-podden här och i din podcasterapp. Hoppas att ni vill lyssna!
pms-poddenAngelica, jag, Charlie och Jenny. <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Bara för att! Canal + blev porrfilm förr i tiden efter 00.00, Hahahaha vår dosa hemma i familjehemmet va lite lagg i förr i tiden så en gång när jag och pappa satt och kollade film en sen fredag fastnade dosan på den kanalen när vi sappade! Jag ha aldrig varit så röd i ansiktet!jag va kanske 14!