Jessica Lagergrens

Veckans invägning

Imorse när jag vaknade efter en näst intill sömnlös natt var min första tanke ”jag skiter i invägningen…Det är bättre att jag gör det efter en nyttig vecka.” Men sen tittade jag mig i spegeln, gav mig själv en rejäl mental örfil och tänkte om. Skärpning! Jag har ju faktiskt bestämt mig. Det är nu det är dags och det finns ingen mening med att skjuta upp det. Det var lite som att riva av ett plåster. Det värsta som skulle kunna hända är ju att jag har gått upp alla kilon som jag har gått ner och då är det ju ”bara” att börja om.

Resultatet på vågen idag fick mig att börja gråta. Allt från igår med att Stefan trillade ner för trappan och den dåliga sömnen bara kom över mig. Siffrorna var långt ifrån förväntat och jag ställde mig i duschen och grinade tills jag hade duschat klart. Då klappade jag mig själv på axeln och tänkte ”nu kör vi”. Så vad visade vågen egentligen? Från den senaste invägningen som var i september (sjukt längesen!) har jag gått upp 2,5 kg. Det känns ju faktiskt helt jäkla fantastiskt. Jag grät alltså av lycka. Allt som känns på kroppen som fluff är inte alls 20 kilo fett utan mest vätska som jag samlat på mig av onyttig kost. 2,5 kilo kommer ta max fyra veckor för mig att gå ner, inte för att det är det minsta bråttom, men det är skönt att veta att det inte behöver ta längre tid än så och då helt utan diet. Bara smarta val och inte massor av socker. Jag är så galet pepp på att fortsätta min viktresa nu. Hoppas ni följer med mig! Jag tror att jag gör en helt ny lista med tidigare invägningar det här året, men för er som vill läsa om tidigare invägningar och min viktresa kan ni göra det här.

FullSizeRenderÄlskade kropp! Du väger en stor dvärgvädurskanin mer än du gjorde i september.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Du e så grym!

    Kör du ff med Viktväktarna? Hur fungerar det med appen? Följer du recept som finns där eller registrerar du endast vad du äter?
    Hur många kalorier per dag äter du?

    Många frågor 🙂 nyfiken för jag måste ta tag i min vikt själv :-/

    Puss och kram

    1. jessicalagergren

      Hej bästa! Jag kör VV fortfarande, bara med appen. Jag kör sällan med recept från VV utan registrerar det jag äter. Jag vet inte hur mycket jag äter räknat i kalorier. 🙂 Det jag gillar med VV är att det inte är några förbud och det är heller ingen diet. Med appen lär man sig att prioritera och göra smart val. Stort lycka till! Kram J

  2. Anna

    Kan du inte lägga upp lite före- och efterbilder? Det är sån otrolig skillnad på dig och även om du kanske inte nått ditt mål än så peppar du intr bars dig själv utan oss andra!
    Du är grym!

  3. Louise

    Kör hårt Jessica! Beundrar din målmedveten ☺

    Själv har jag gått upp 5kg under de två månader jag slitit med mitt examensarbete, Snacka om att stress är en bov för kropp och knopp ? Har äntligen examination på onsdag och börjar på mitt nya jobb om en vecka. Ser fram emot att få ta hand om min kropp!

  4. malin

    Bra där! Jag hade också ett sådant moment i morse. Mitt mål är att gå ner 15 kilo och jag började i oktober och hade vid jul gått ner 4. Var livrädd i morse att jag skulle ha gått upp allt igen nu efter julen med all mat och godis+ typ ingen träning alls. Men till min stora förvåning och lycka hade jag gått ner 0,2 kilo! det gav mig verkligen pepp. Det bekräftade också att man kan ha perioder längs viktresans gång där motivationen inte är jättehög och att man inte orkar helt enkelt. Men nu är jag (som du) igång!! hejja oss