Jessica Lagergrens

Ny vecka – nya möjligheter

Jag sov inte alls bort förkylningen, tvärtom. Jag vaknade mer sjuk än jag somnade men jag klagar inte för det! Idag är det måndag och en av veckans bästa dagar om du frågar mig. Ny vecka betyder nya möjligheter, speciellt när man lever frilanslivet som jag och Angelica gör. Nu är vi på väg in till stan för jobb och på lunchen ska vi börja projekt lasra bort tatueringar. Jag har tre tatueringar som jag inte älskar. Inte någon av dom. När ens mamma säger ”du kommer ångra dig” så borde man faktiskt ha lyssnat på det när man var 18 år. Men icke! Jag har tre mycket klassiska motiv som var noga utvalda innan det placerades på tre mycket klassiska ställen på kroppen. På min fot står det ”Carpe diem” i grått. Vissa bokstäver är starkare grå än andra, inte meningen men så blev resultatet. Min första tatuering är det kinesiska tecknet för kärlek, den sitter i ljumsken.

Min tredje tatuering gjorde jag när jag var i Australien, det är konturerna av en stjärna som tyvärr blev lite sned som sitter mellan skulderbladen. Tatueringen på foten kommer jag att behålla ett tag till, inte för att jag älskar den utan för att den är just grå och inte syns så mycket. Däremot påbörjas borttagningen av stjärnan och det kinesiska tecknet idag. Angelica har lasrat bort konturerna av ett hjärta på handleden och säger att det gör SÅ ont. Hon säger att det gör mindre ont att föda barn… Är jag knäpp om jag ser fram emot att känna lite smärta ändå? Angelica ska ta bort en tatuering som hon har på benet/ankeln.

IMG_6438 IMG_6439Så liten och nytatuerad! Det här är från resan när jag var borta i 4 månader.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Hej Jessica!

    Jag reser just nu nya Zeeland runt och lyssnar på tvillingpodden. Började på avsnitt 1 och är nu lite mer än halvvägs. Ville bara säga tack för att ni gör alla timmarna på bussen mkt lättare! Ni är helt otroliga

  2. Evelina

    Jag håller på att ta bort en tatuering på handleden. Det gör MYCKET ondare än att tatuera in den, men ondare än att föda barn vette tusan haha… Men är man missnöjd är det såklart värt lite smärta! Däremot rekommenderades jag att inte göra en behandling om jag var för förkyld, men det kanske sägs olika om det :). Oavsett lycka till!!
    Kramar