Jessica Lagergrens

Veckans invägning

Idag förväntade jag mig inga monstersiffror på vågen med tanke på förra veckans resultat. Ibland känner man bara på sig att vågen inte kommer visa så mycket minus eller att den ska visa plus. Idag var en sån dag. Jag känner mig tung i kroppen. Ändå visade vågen -0,6kg och den totala viktminskningen är nu uppe i -22,1kg. Det är lika mycket som en hel afrikansk dvärgget eller 13 000 st(!) mätta kollibris. Det ni! Nu är jag och Angelica på väg till kvällens träningspass. Det är alltid med skräckblandad förtjusning jag åker dit. Det är liksom ingen vila under en timme utan vi kör på i 180 och efteråt är man helt slut! Nu är vi inne på vecka 3 av 5 och pass 7 av 15. Det betyder att hälften snart är avklarat – ljuvligt!

image

Nya träningskläder från Drop Of Mindfulness.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lena

    Så himla duktigt, har precis börjat kämpa med 8-10 övervikt. Tagit bort allt socker o annan onyttig snacks, inte gjort så mycket med maten dock rör jag mig 100 % mer än tidigare, tycker dock att vågen inte rör sig alls!

  2. Angelica

    Jag brukar aldrig kommentera när jag läser din blogg, men när jag såg den här bilden tänkte jag bara wow. Du är så otroligt duktig! Jag kämpar själv med vikten och gick ner 11 av mina 17 kg men under sommaren gick jag upp 3 igen. Har tappat suget lite. Jag har följt hela din viktresa och du är så stark som vågar visa att det är jobbigt och att motgångar kommer hela tiden. Det här inlägget peppade mig att ta tag i min resa igen. Jag känner igen mig så mycket i det du skriver. Ditt mål är inte långt borta, kämpa vidare, det ska jag göra.