Jessica Lagergrens

Före & efter Great Lengths

Det här inlägget är ett samarbete med Great Lengths och Emelie Jonsson på Salong Vita Östermalm

I fredags var jag och Angelica hos bästa Emelie Jonsson på Salong Vita Östermalm och gjorde håret betydligt längre. Håret kommer från Great Lengths och är fäst med keratinfästen. Jag älskar verkligen att ha långt hår och jag känner mig så mycket finare i det än i kort. Kvalitén i håret är hur bra som helst och igår fick jag den bästa kommentaren man kan få när man har satt in extensions ”det ser ut som ditt eget hår, fast långt”. Allt hår från Great Lengths har genomgått en väldigt skonsam färgningsprocess utan skadliga kemikalier vilket gör att håret behåller sin naturliga elasticitet. Jag är supernöjd och kan varmt rekommendera både Emelie och Great Lengths. Spana in Angelicas blogg för att se före- och efterbilder på henne. Nedan svarar Emelie på några frågor om Great Lengths.

Vad kostar det? 
– Priset beror helt på från person till person då man har olika utgångslägen och behöver olika mängd hår och beroende på vilken längd man vill ha. Allt ifrån 5000-10 000 kr för en full förlängning med mycket hår. Vill man bara göra lite fylligare kan priset hamna på ca 2000-5000kr. Även om håret kostar lite mer än andra billigare alternativ så är det den bästa kvalitén på marknaden och du kan ha det så mycket längre än andra hår som ofta trasslar och blir torrt och som du måste ta ur efter två månader. Man får ett startkit med produkter och en svinhårsborste sen kan man med fördel använda sig av fuktgivande produkter och hårolja, göra inpackning 2-4 ggr per månad för att bibehålla fukt och glans i håret. Det bästa är ändå att komma in för en kostnadsfri konsultation så får man mer exakt svar för sitt utgångsläge.

Hur länge håller det?
– Håret håller 3-6 månader beroende på hur man sköter det och hur ens egna kvalité är. De flesta av mina kunder har sitt hår 5-6 månader utan problem.

image imageNi kan se fler bilder där Emelie har gjort förlängningar på hennes instagram – @emeliesalongvita

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.